Over Werkkantie Oostenrijk

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Ontdek Werkkantie: Jouw Toegang tot Droomwerkplekken!

Maak kennis met Werkkantie, de plek waar je de kans krijgt om te werken op de plek waarvan je altijd hebt gedroomd. Stel je voor: Werken in dat gezellige skiresort in de Alpen, of lesgeven aan dat gezellige ski klasje! Werkkantie opent de deur naar spannende werkervaringen in het buitenland!

Wie is Werkkantie?

Werkkantie is een revolutionair concept, geboren uit de visie van Promopolitan. Promopolitan is geen nieuwkomer in de horecabranche; al meer dan een decennium lang zijn we actief in Zeeland. Onze geschiedenis begon als twee ambitieuze studenten, Job Geijsen en Gijs Bert van Empel, die een uitzendbureau wilden starten om de lokale markt te bedienen. Al sinds 2010 timmeren ze hard aan de weg om een bekend uitzendbureau in Vlissingen te worden.

In onze reis door de horecawereld van Zeeland, hebben we niet alleen groei en succes ervaren, maar ook kansen en uitdagingen ontdekt. We realiseerden ons dat er in Nederland vaak minder vraag is naar horecapersoneel tijdens de wintermaanden, terwijl Oostenrijk juist een bloeiende behoefte heeft. Dit inzicht bracht ons op het geweldige idee van Werkkantie.

Promopolitan en Werkkantie: Samen Vooruit

Promopolitan heeft in de afgelopen jaren naam gemaakt als het grootste 'jongeren' uitzendbureau in Vlissingen, met een team van meer dan 250 enthousiaste Nederlandse en internationale studenten. We zijn bekend geworden door onze flexibiliteit, leuke werkplekken en goede betalingen

Werkkantie, gaan we nog een stap verder. We bieden studenten de kans om hun horizon te verbreden door in het buitenland te werken, of het nu gaat om een stage of een nieuwe baan. Werkkantie brengt de behoefte aan personeel in Oostenrijk samen met de talenten die we in Nederland hebben gevonden en ontwikkeld.

We willen niet alleen maar zorgen dat er genoeg personeel is; we willen kansen creëren voor mensen, hen helpen hun dromen te volgen en hun vaardigheden te ontwikkelen. Werkkantie is het perfecte voorbeeld van wat we willen bereiken, en we kijken er naar uit om deze reis samen met jou voort te zetten. In onze reis door de horecawereld van Zeeland, hebben we niet alleen groei en succes ervaren, maar ook kansen en uitdagingen ontdekt. We realiseerden ons dat er in Nederland vaak minder vraag is naar horecapersoneel tijdens de wintermaanden, terwijl Oostenrijk juist een bloeiende behoefte heeft. Dit inzicht bracht ons op het geweldige idee van Werkkantie.

Ontdek Werkkantie - Jouw Reis Begint Hier

Wij nodigen jou uit om met Werkkantie op ontdekkingsreis te gaan en samen met ons unieke werkervaringen in het buitenland te creëren. Sluit je nu aan bij Promopolitan en Werkkantie, en laten we samenbouwen aan een spannende toekomst vol kansen en avonturen in de wereld van de horeca!