Receptiemedewerker – Vorarlberg

144 (views)

Vacatureinformatie

  • Einddatum inschrijven

    October 15, 2026

  • Quantity

    1 person

Beschrijving


Ervaar de oprechte gastvrijheid van het 4-sterren-superior Löwen Hotel Montafon, een gerenommeerde gastheer in Vorarlberg met een uitstekende reputatie die zich tot ver buiten de grenzen uitstrekt.

Onze zoektocht richt zich op individuen die zich vol passie, enthousiasme en toewijding willen inzetten voor de essentie van ons hotel - een thuis ver van huis.

Als Receptiemedewerker speel je een cruciale rol in het creëren van een warm welkom voor onze gasten. Je verantwoordelijkheden omvatten in- en uitchecken, hartelijke begeleiding tijdens hun verblijf, kasbeheer en dagelijkse operationele taken, inclusief het afsluiten van de Micros-Fidelio-kassa's.

We zoeken getalenteerde individuen met een hotelopleiding en meerdere jaren ervaring aan de receptie. Uitstekende beheersing van zowel Duits als Engels is essentieel, met kennis van andere talen als een waardevolle aanvulling. IT-vaardigheden, bij voorkeur met Micros-Fidelio, zijn een vereiste. Betrouwbaarheid, loyaliteit, zelfstandigheid, teamgeest, en stressbestendigheid zijn de eigenschappen die we waarderen. Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel tegenover gasten, leidinggevenden en collega's is cruciaal.

In ruil daarvoor bieden we een aantrekkelijk salaris dat ruim boven het minimumloon volgens de cao ligt, een jaarcontract met een 5-daagse werkweek, diverse kortingen en bijscholingsmogelijkheden, hoogwaardige medewerkersmaaltijden, moderne accommodatie in ons nieuwe teamhuis (inclusief gratis WLAN), een veilige baan in de eersteklas hotelsector, en een uitstekende locatie met de beste infrastructuur en talrijke recreatieve activiteiten in de directe omgeving. Wil jij deel uitmaken van ons gastvrije team? Solliciteer nu en ontdek jouw plek in onze familie!

Apply for this job

Cancel
Apply now
Send message
Cancel